|
Kondić
|
 |
« poslato: 25.07.2009. 15:56 » |
|
Život je put kojim treba trčati sa prijateljem koji će nam ćutnjom, daljinom i sećanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo VOLETI... Čovek sretne puno ljudi u svom životu. Ali samo pravi prijatelji ostave tragove u njegovom srcu. Ljutnja je tanko povezana sa opasnošću. Ako te je neko jednom izneverio, njegova je krivica. Ako te neko vise puta iznevjeri, tvoja je krivica. Bistri ljudi razgovaraju o idejama - prosecni ljudi o onome što se svakodnevno dešava. Neobrazovani ljudi o drugim osobama. Ko izgubi novac, izgubi puno. Ko izgubi prijatelja, izgubi puno više. Onaj ko izgubi veru i nadu, izgubi sve. Uči se na greškama drugih ljudi. Jer, ti ne živis dosta dugo da bi ih sve stigao napraviti. Ako dovedeš još jednog, troje nas je. Mi smo jedna grupa. Mi stvaramo jedan prijateljski krug. Ne postoje ni početak niti kraj. Juče je prošlost. Sutrašnjica je tajna. Sadašnjost je poklon. I da znate da je ljubav naj jača pokretačka snaga... da je bitno sa kim ste, a ne gdje ste i da zivot čine male stvari.
Hvala svima...
Nisam znao gde ovu poruku da postavim. Ovu poruku dobio od jednog mog prijatelja i poklanjam svim mojim prijateljima,takodje zelim da i vi poklonite nekim svojim dragim prijateljima. Pozdrav Kondić
|